Duphaston

Hai semua saya baru 6w++ dan ada bleeding.. pergi jumpa doktor dan scan doc ckp kntung masih ok tp ada risiko, die bg mc 3 hari utk bedrest dan dia bagi ubat kuat [email protected] ada pengalaman mcm sy..adakah kandungan dapat diselamatkan...mohon bantuan..

14 Balas

Iye sama. Tp alhamdulillah. Sekarang okey dah. Nak masuk dua bulan dah minggu ni. Hihi

5y ago

Bleeding tajde. Spotting je. Tapi tak banyakla.

Will be praying for you and baby’s health ;) harap semua okey je

Semoga diberi kesihatan..

F