Kerap membuang

Hi saya dah 37w 4d skang asyik kerap membuang normal ke?

8 Balas

sya 36w...ngilu sngt area bawah...dsbbkan 1st prgnancy...tiap kali checkup msti tnya doct/misi....dorg ckp normal sbb kpla dh ada kat bawah....tpi xboleh bincang ngilu dia....

kata orang kalau kerap membuang hujung2 ni dah tanda nak bersalin . semoga dipermudahkan urusan sis 🤲🏻

saya pon sama sis org ckp tu tanda nk bersalin tp tak bersalin2 lg sekarang dh 39w 1d

1y ago

saya dh nk masuk 38w.pun xde tanda lain lagi

Sma 37w gak n kerap membuang. Dh rasa mild sengugut cuma x kerap.

1y ago

semoga dipermudahkan urusan kita nnti..Aamiin

sy shri dua kli la membuang skrg...tp tu la sembelit pulak

1y ago

ye betul..susah nk membuang

Saya 38weeks 4 days. Ya memang kerap membuang

normal je. saya pn Tanya doct. doct kata normal.

1y ago

kalau normal Alhamdulillah..saya checj Isnin depan..Esok dh nk 38w..hope baby keluar lah cepat..excited dh ni

tanda2 bersalin dah Tu sis

1y ago

oh yeke..saya contraction kejap-kejap.Semoga dipermudahkan urusan kita nnti