Sakitttt

Hai semua nk tya kenapa area yg saya tanda tu sakit sgt ye. Kalau tdo nk ubah sisi mengiring dari kiri ke kanan mesti sakit. Nak bangun dri katil mesti sakit kt tulang tu. Nk jalan pun sakit. Knp ye? #firstbaby #31week

Sakitttt
43 Balas

sy awal pregnant lg dah sakit dkt situ. nk bangun sakit, jalan sakit, berdiri sakit, duduk sakit. kena baring je tak blh buat kerja langsung. nangis2 sakitnye. malam nk tido kena letak ubat baru ok sikit. tp esknya smbung lg sakit🤣😭skrang alhamdulillah masuk 5 bln je dah takde sakit tu. mintak2 la lpas ni pun takde lg sakit tu

3y ago

Saya pernah masa 6bulan pregnant sakit teramat sgt sampai takboleh berjalan. Lps tu, mertua sy bawa pergi mengurut. Seminggu lps tu alhamdulillah ok dh boleh berjLan smpai skrg.