Sakitttt

Hai semua nk tya kenapa area yg saya tanda tu sakit sgt ye. Kalau tdo nk ubah sisi mengiring dari kiri ke kanan mesti sakit. Nak bangun dri katil mesti sakit kt tulang tu. Nk jalan pun sakit. Knp ye? #firstbaby #31week

Sakitttt
43 Balas

sy 32w pun mcm tu jgk smpai kat bhgian ari2 tu sakit klau baby bergerak. sy jenis byk tanya jd ade mslh mmg trs rujuk dgn dktr yg check up sy, dktr kate itu normal. lg2 skrg skrg mngndung ank no4 jd tulang tu dah kurang kuat berbnding ank pertama dulu. #22Nov20