Sakitttt

Hai semua nk tya kenapa area yg saya tanda tu sakit sgt ye. Kalau tdo nk ubah sisi mengiring dari kiri ke kanan mesti sakit. Nak bangun dri katil mesti sakit kt tulang tu. Nk jalan pun sakit. Knp ye? #firstbaby #31week

Sakitttt
43 Balas

Sama la sis sya pun mcm tu jga jgan kata nak tkar pusisi bring klau nak pakai sluar dlm pun kena duduk sbab tak blh angkat kaki trus skit tlang bahagian tu🥴🥴tdur pun klau mring kiri smpai kepgi la jga sbab skit klau nak tkar pusisi wlaupun dah ltak bntal dkat celah peha hihihi..sya dah 32week 5day smoga kita d permudahkan segala nya aamiin² ya mujib 😊🤲

3y ago

kn....