Sakitttt

Hai semua nk tya kenapa area yg saya tanda tu sakit sgt ye. Kalau tdo nk ubah sisi mengiring dari kiri ke kanan mesti sakit. Nak bangun dri katil mesti sakit kt tulang tu. Nk jalan pun sakit. Knp ye? #firstbaby #31week

Sakitttt
43 Balas

Standard sis semua ibu mgandung akan alami...utk persediaan awal utk nk bersalin nnti..baby nk membesar sis...makin membesar,makin dekat due,makin sakit,makin xselesa tido...ada kena dri awal pregnancy,ada kne pertengahan pregnancy...tpi confirm2 3rd trimester semua ibu akan sakit...mcm saya biasa kne awal,lepas habis berpantang dh xde dh..tpi kdg2 jer muncul sakit tu walaupun dh habis pantang...

3y ago

sy dri awal preggy....tpi xplah...yg penting bby mmbesar dngan sihat alhamdulillah...