Sakitttt

Hai semua nk tya kenapa area yg saya tanda tu sakit sgt ye. Kalau tdo nk ubah sisi mengiring dari kiri ke kanan mesti sakit. Nak bangun dri katil mesti sakit kt tulang tu. Nk jalan pun sakit. Knp ye? #firstbaby #31week

Sakitttt
43 Balas

sy pun sama dri start mengadung hujung2 bulan sampai skrg abis pantang pun still Ade. die kadang sakit kadang ngilu bunyi kruk kruk tulang Kita bergerak.. skrg tgh nk jumpa doc tny knp n mcm mne nak elok Kan..sebab SSH utk Kita Kiri Dan kekanan kalau baring Kan..kalau Ade sesapa tahu mcm mne boleh jgn lupa bgtau sy juga yee