details scan

Hai semua.. nk tnye week ke berapa yg sepatutnya boleh scan jantina baby?

21 Balas

Sy buat details scan 18 weeks, Alhamdulillah dh nmpk gender sekali..

5y ago

22weeks sis.. tu laa suami yg excited ajk g scan nk tgk gender.. hihi.. tu yg bertnya ni bila week yg sesuai boleh tgk gender.. ?

Saya baru booking tadi kat klink nak buat detail scan.. #21week

5y ago

Hihiii..tq sis ??

From 16 weeks onwards can scan gender..

20 weeks ke atas dah boleh dah rasanya

Kalau scan jantina 20 minggu dah boleh...

Hye.. Sye 16week dah nmpk...boy2??

5y ago

Aamiin tq dear.. Next week nk kene induce.. ?

Kalau boy,cpt je nampaknya

20 ke atas InshaAllah

6bulan ke atas.. sblm 8bln

5y ago

8 bulan tu baby dah besar sangat. Susah nak scan gender kalau tak silap

20wk boleh suda sis