pengalaman ibu

Hai semua nk tnya la...sya bru kahwin 28/12/2019...mnggu ke dua kahwin sya period...n skrng sya rsa pening...bdan sya rsa cpt pnt...sesak nafas.. lebh kurng seminggu dah sya rsa mcm tu.....sya nk tnya ada sesapew blh kongsi pengalaman awl kehmilan x..

10 Balas

Sy spatutnya peroid dlm bulan 7 tu tpi x datng2 , bln 8 nie pn still x dtg period.. lepas tu hari berlalu tba2 ad rasa mual2 ,pening segala, Dan sakit kat bawah perut nie, bila cek upt double line.. Syukur sangat...