Salam ..nk tnya ye booster ke 4 mmg wajib amik ke?

Salam ..nk tnya ye booster ke 4 mmg wajib amik ke? Sy dh dos ke3 nie doktor ckp preggy 3bln keatas kena ambil booster ke 4 pla..nie first time nk ccuk mse preggy ..

3 Balas

sy tak vaksin lgsung. nurse tanya je kenapa xvaksin. pastu tulis kt buku 0 vaksin. doktor cek buku takde sebut pun pasal vaksin tu. xde suruh pape. diam ja

Nak tau jugak sbb doc pun suggest amek booster ke 3,sebelum ni skip appointment. Doc tmpt sy mcm memaksa sebab dia kata berisiko sbb pregnant ni

yg ke 4 tu sukarela. nak amek, amek, xnk amek sudahh. sbb yg ke 4 ni kite kena apply dkt mysejahtera. yg ke3 tu kite dpt appointment.

12mo ago

mybe kk awk nk mcm tu kot. sye punya xde pon. nurse kata nak amek boleh, xnak amek boleh. nak amek lps bersalin pon boleh.