Susu yang terbaik

Hai semua nk tny bole suggest kn susu apa yang elok utk diamalkan.. sy skrg 5 bulan xde minum apa2 susu lg.. and nk tny juga klu susu farm fresh yg kurma tu okey ke? Bole sharekan

6 Balas

sya minum dutch lady full cream 😆yg serbuk pun ada kt umh,yg kotak pun ada ikut slera 🤣tp skrg sya Bru start calla milk ,okay jugk,hb naik,xtahula asbab calla milk ke ape,tp hb mmg naik Lps consume calla hehe 😅

depend on susu ape yg awak bley telan.. sjak preggy nie sye x bley bau/rse susu ori.. kne amek yg ade flavor...bese amek yg brand dutch lady/ farm fresh.. susu preggy x bley telan..

saya lansung xminum susu.. xlalu.. bgtaw nurse dia ckp xpa xminum susu. mkn ja cheese, telur ayam pun ok dh. sekarang dh 6bulan..

susu kurma tu okay je kalau awak takde masalah gdm. Macam saya, minum susu HL sebab hb saya low 😅

Saya pun tak minum susu , asal minum je alahan tu dtg 🥹 kalau takde gdm bole je minum susu kurma tu ..