Muntah darah

Hai semua... just nk dgr pndpt smua....jgn kecam... sejak akhir2 ni sy kerap sgt pedih ulu hati.... n tiap kali pedih ulu hati confirm sy akan muntah darahhhh...... Sy ad bca dkt sini yg muntah darah tu mgkin sbb tekak luka.. tp sy xrasa tekak sy luka sbb sy muntah 1@2x jer shariii..... tekak kn xde rasa sakit apa2.. just dada sy jer y sakittt sgt.... ad y pernh alami x??? Hmmm.....

1 Balas

Sis baik refer doktor sis.. tk normal klu keluar darah mcm tu.. semoga sis n baby sihat ya