Pregnant 39week 3day

Hai semua nak tnye.. Arinie saya ade kuaq tanda cm darah skit cmpur kpthan... Tpi xsakit lansng.. Da visit hsptal depa mnx blik kata xbuka lgi... Nnti lmbt lgi ke nk brsalin ye

3 Balas

saya haritu 2 hari mcm tu..hari ketiga dah rse contraction dah terus p hospital bersalin haritu jugak..kalau x ad bukaan memg dr suruh balik je..x lama dah tu..esok ke hehe insyaAllah semoga dipermudahkan

5y ago

Aamiin harap cm2 la sis da pnat nk usung prut actually

Assalam sis.. Saya da strt sakit bsalin tpi sakit 1min n pas 5min sakit blik.. Tpi sakit yg blh tahan la.. Nk kna p hstal or tunggu dlu sakit btul...

Pi jalan2 dulu... Jalan itik... Bg ada bukaan

5y ago

Ok sis nk try la bgi rsa sakit