💋

Assalammualikum ibu² smu...sy dh 38week tpi tak ada tanda² nk brsalin lgi cuma baby dlm perut asik mngeras ja...ibu² smu tlong doakan sy ye supaya sy cpt brsalin sblum duedate dan supaya sy dan baby selamat brsalin nnti ye😇 #secondbaby💕

💋
71 Balas

In Shaa Allah. Moga dipermudahkan sis bersalin dan selamat keduanya.. Jangan risau sbb sy pun bersalin overdue.. Genap 41 weeks.. Dari 9 bulan sampai due date xde tanda apa2 pun.. Masa da 41 weeks tu tetiba rasa mcm ada benda nak keluar dan berat ke bawah. Alhamdulillah. Selamat bersalin normal jgk.. Baru ja bersalin 26 Mei 2020.. Sekarang masih berpantang lagi. Hehe..

Sy hari ni 39 weeks 5 days . . Pun masih takde tanda nk bersalin sedangkan lagi 2 hari je due 😔😔 dah dpt tarikh serah diri 29/12 ni. . Moga2 baby dengar ckp umi keluar sebelum due . . Doakan ya ! #39weeks5days #babygirl #firstbaby

3y ago

Semoga dipermudahkn utk awak juga! 😘

waalaikumusalam .. eh kita sama 38w 2d , sama la saya pun still takde tanda tanda bersalin cuma mengeras tu ada la , saya doakan sis dipermudahkan segala urusan ok , doakan saya jugak 😘😘❤

4y ago

Aamin , awak pun . ❤

Sy pn sama😅 Baby mengeras tiap masuk waktu malam. .tido pn ssh. . Tgh tggu trn tanda,tapi kakak dgn adik sy ckp jgn tggu,nt terasa sakit bila baby dh bagi tanda. . #menantianakke2

Semoga di permudahkan bersalin nanti ❤️ Aamiin Sy hr ni dah 40w3d 😅 sekadar mgeras ja kt dlm. 18hb due, check up semua ok. Tunggu 27hb pula serah diri ... 1st time mcm ni.

walaikumsalam semoga dipermudahkan Aamiin... doakan saya juga 39week 1hari belum ada tanda2 lagi ni mengharap baby keluar sblum duedate tak larat dah sakit pinggang 😅😅😅

Aamiin...semoga dipermudahkan..doakan untuk saya juga...sekarang dah 39w4d...selagi tak bersalin, minggu depan dah kena serah diri...sekarang tanda² nak bersalin pun tak ada lagi...

4y ago

Semoga urusan sis bersalin di prmudahkan,baby n sis pn sihat dn selamat semuanya

Kalau perut mengeras dgn kerap kdg2 itu lah tanda nya.. jgn risau.. celik pejam celik beranak dah tu 😊 aamiin smoga dipermudahkannn

Samalah masih tk de tanda lagi..msih aktif lg dlm perot..mudahan bby cpt2 kluar dan semua urusan kite dipermudahkn ye mummy2 🥰

Aminn smoga kita dapat bersalin sblum due date. Sy pun da 38 week. Kaki da tak larat nak diri lama.. second baby jgk 🤗