Badan Tak Selesa

Hai semua. Nak tanye. Sy pregnant 13 weeks. Is it normal kalau kita rasa badan kita tak selesa macam lenguh2 kaki tangan ke sampai susah nak tido? & bahaya tak ye kalau kita baring meniarap?

2 Balas

Perut dah mula nampak, baby dh besar, jangan meniarap sis ye. Terlentang pon jangan. Kesian baby. Mengiring je sis. Normal sis. Malam sebelum tido mintak suami urut dgn minyak yuyi.

He he... Sye kdg2 lupa sdg pregy... Tidur meniarap2 last2 susah nafas... He he he...sorry baby Momy lupa....ada baby KT DLM. Tido miring jala...sye..ni.