Keluar lendir darah 39w4d..

Hai semua.. nak tanya selalunya ambil masa berapa lama eh baby nk keluar? Pagi tdi keluar lendir darah dh pergi hospital lps tu doc bagi balik sbb takda sakit contraction.. ctg baby pun ok.. bukaan bru 1cm.. doc pesan kalau sakit 5 minit sekali atau ada turun air bru pergi balik.. lama lagi ke nk tunggu baby keluar? Sorry tanya ni anak 2nd.. anak 1st dlu postdate kena induce.. tak rasa turun darah mcm ni.. Update : sy dh bersalin 14/9/23.. due 17/9/23.. tq semua yg respon.. lps balik dri hospital terus sakit sikit².. tahan sakit dari ptg sampai pkul 3am lps tu trus g hospital.. sampai hospital bru buka 2-3cm doc bagi ubat thn sakit.. sambil tido sambil lyn sakit.. lps tu dlm pkul 6.30am tak tahan sngt doc check dh 8cm.. trus tolak lr.. 6.42 dh lahir.. #ingintahu #bantusharing

14 Balas

Kawan saya lepas seminggu lebih turun darah pun tak bersalin lagi. Takde bukaan/active contraction so kena balik rumah. Last sekali dr induce sebab dah overdue.