Perut memulas

Hai semua ..Nak tanya , sekarang sy dah 40week .. sepatutnya Due harini tapi baby taknak keluar lagi 😅 cuma harini sy rasa macam perut memulas tapi tak sakit sangat still bolehh buat kerja .. baby gerak pun okey je .. ada tak yg pengalaman sama macam ni ? kenapa macam nii

1 Balas

Dah dekat dah tu sis..kena serah dr je trus kat hospital..takut ape2 jd kat baby & mummy..better g hospital trus..dh nak klua dh tu..