Nak bersalin dah ke?

Harini saya 36w1d. Sejak semalam sakit macam senggugut & sakit pinggang. Pinggul pun sakit. Tapi sakit tu takde la kuat sangat & takdela kerap sangat. Perut pulak rasa memulas. Baby pulak kerap mengeras tapi masih aktif. Ni tanda nak bersalin dah ke?#firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

biasanya dia akan kerap sakit perut jgn lupa dptkan sample pampers ibu2 , boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

assalam sis,skrg pun saya rasa MCM sis.Boleh tau tu tanda bersalin ke x?

5mo ago

Tanda bersalin tapi belum dekat lagi.