demam selsema batuk

hai semua. nak tanya. saya demam batuk selsema dah tiga hari dah. semalam kencing berdarah tapi bagitau dr dia cakap normal kalau kencing berdarah. Dia ckap rest n jangan angkat berat je. saya risau je takut kencing kotor ke cemana pulak2 dengan demam ni. ni pon batuk xberhenti. Macam mana ya nk baik batuk tanpa perlu bergantung pada ubat? Takut nak makan ubat kerap sgt?

2 Balas

ya, minum byk byk air. dengar pesan doktor. dan terus ke hospital kalau ada bleeding. semoga semua baik baik saja 💕

Minum air suam byk². Minum air lemon suam pun ok..