Pampers Jenama Diapex

Hai semua, saya nak tanya pendapat tentang pampers jenama diapex. Okay tak untuk umur baby 6 bulan yang banyak kencing? mommies yang lain pernah ke cuba juga brand wonder, molfix? Boleh kongsikan pendapat anda tak?

13 Balas

tak sure diapex xpernah cuba. molfix ok best tebal. sy suka tukar2 pempes jenis pants xkisah brand ape sbb anak melasak susah pakaikan jenis tape. kebanyakkannya tak bocor anak sy 8 bln minum 8-9oz. pempes ni kalau bab bocor sebenarnye smua sama je yg penting kena kerap tukar jgn tunggu penuh. antara pants yg sy pakaikan, drypers, huggies airsoft, mamy poko extra dry, molfix, petpet.