Pampers Jenama Diapex

Hai semua, saya nak tanya pendapat tentang pampers jenama diapex. Okay tak untuk umur baby 6 bulan yang banyak kencing? mommies yang lain pernah ke cuba juga brand wonder, molfix? Boleh kongsikan pendapat anda tak?

13 Balas

tak sure diapex xpernah cuba. molfix ok best tebal. sy suka tukar2 pempes jenis pants xkisah brand ape sbb anak melasak susah pakaikan jenis tape. kebanyakkannya tak bocor anak sy 8 bln minum 8-9oz. pempes ni kalau bab bocor sebenarnye smua sama je yg penting kena kerap tukar jgn tunggu penuh. antara pants yg sy pakaikan, drypers, huggies airsoft, mamy poko extra dry, molfix, petpet.

diapex nipis.. klu penuh pon.. pnoh kat dpn ja.. dia x pi blakang.. rugi.. klu molfix.. prnh borak ngn sorang akak ni... dia kwn mak sy.. anak dah 3.. mmg semua pakai molfix.. dia kata molfix bgus and harga marhaen..sy pon nk tunggu pampers anak habis nk try molfix huhu

sy suka tukar2 pampers bby..skrg pakai whopee, ok je ..stakat duk tukar2 ni xde lg sampai bocor..hehe..nanti nk try yg Fred by tesco plak,ok jugak tu..sy cari yg harga murah je, murah dan kuantitu byk..pastu tukar pampers on time tiap2 hari, ruam pun x naik..

So far sy penah pakai huggies, petpet, drypers dan molfix. Molfix paling okay tak bocor untuk tido sepanjang malam minum susu 3oz 2x. Itu anak sy sewaktu umur setahun. Sebelum setahun sy pakaikan mikubi tape ok jugak. Mikubi pant tak pernah cuba lg

anak saya dari baby lagi kencing bnyak, berat jenis berlemoih. pakai jenama lain tak sesuai, cpt bocor, bau kuat sngd. tapi pakai molfix, bnyk pon tkbocor, berat pon takterkeluar walaupun banyak. Dan dy bgi cepat kering

x pasti...anak sy guna mamy poko...elok kencing bnyak pn x bocor...masa dlm pntang guna yg pelekat... smpai sekarang dh 3 tahun lebih...masih setia dgn mamy poko pants

pada saya, tak. Diapex hampir 2x lagi nipis dari Petpet walaupun dua ni dalam kelas harga yang sama. Saya recommend beli je petpet.

10mo ago

setuju ..dlu diapex tebal jugak..dh lama2 nie menipis pulak..skrg pun sy pkaikn anak sy petpet..so far ok..

Saya mula mula dulu guna drypers. Lepas tu tukar ke pet pet sebab pet pet lagi tebal

Maaf sis, saya takde experience guna jenama diapex. Setakat ni, saya guna drypers

Tak pasti. tp dgr kata mcm nipis pampers diapex tu.