Pampers

Nak tanya pampers brand diapex ok ker? Anak2 puan ada yg guna?

8 Balas

Anak saya sebulan 15 hari sekarang guna diapex saiz s.. setakat ni kulit semua ok, alhamdulillah.. tpi saya cadang nak tukar drypers semula sbb bila pakai diapex asyk bocor je..

jenama ni sangat2 tahan bocor. mmg berbaloi beli. sy beli di shopee https://shopee.com.my/product/14923601/2721495287?smtt=0.0.9

Pernah guna tapi x serasi dengan anak. Masa tu umur die baru 4 bulan. Kalau anak da besar mungkin la sesuai kot.

anak saya jadi ruam. so saya tukar pakai huggies.. alhamdulillah sangat okey. cuma harga ja mahal.

pkai je..mne de promosi sy bli..alhmdulillah stkt nie ank2 sy sy pkai brand cmpr2 ok je

Anak saya pakai brand Drypers

PetPet 👍🏻

Brand fred n flo

5y ago

Iya. Sama warna..