Diapex/Drypers/Huggies pants?

Tolong ibu2, jenama apa paling elok? Anak sy baru setahun dah kena pakai size xxl jenama diapex. Berat 10kg. Suggest yg pants punya ya. Tak nak yg tape#ingintahu

18 Balas

anak sy pakai huggies ultra pants. so far xpernah bocor lagi. huggies platinum sy pernah cuba sbb anak sy ade eczema kdg2 ade rashes. tp huggies platinum boleh bocor kalau pakai waktu tidur mlm. pakai siang ok. mamipoko xsesuai utk anak sy sbb agak pendek dan pakai few times selalu bocor. drypers touch bagus utk penyerapan yg heavy. tp cutting dia agak kecik compared to huggies and mommypoko. diapex xpernah try tp kwn pakaikan anak dia smp besar. so far dia kata ok and readonable price compared to yg lain.

klu nk jimat ckit, bleh try pakai mikubi pants...sbb jenis brand tu cm besar ckit dri brand lain...msa 5bulan (7.2kg) sy pakaikn anak genki saiz L...tp tukar pulak Huggies saiz L.. tp skrg tukar pkai mikubi pants saiz L...slesa besar ckit

Saya pakai brand mommy poko..yg jenis pants (standard) pakai siang..untuk malam pakai yang jenis tape(extra Dry)memang takkan bocor walaupun anak kencing banyak.anak pun tidur lama.sampai nak susukan pun kena gerak dia.

Wonderpants diapex. anak sy jenis sekali kencing dlm kuantiti yang banyak. So far, Wonder pants ni je mampu bertahan elok, tak bocor. Anak pun selesa pakai. Harga pun tak semahal diapers premium lain.

huggies ultra soft okay sebab ada line boleh tgk klau pampers penuh line kuning bertukar hijau kebiruan. tp skrg ank 10kg pkai drypant size L sbb boleh support smpai ank 14kg

anak kedua saya pakai diapex drypants.Berbaloi lah sebabnya susah nak bocor walaupun kencing banyak

https://youtu.be/ssd-3xAra-0 sy pakai momypoko extra dry memang elok sgt utk malam.

MomyPoko sis . Kalau penuh sgt pun dia tak terkuar dia serap lagi bau pun kurang

Boleh cuba pampers jenama ni.. Produk muslim. Dia ada dr saiz M-XXL

anak 10.6kg mlm guna petpet pant size L...ok stakat ni