Breast pump

Hai semua. Nak tanya pasal breast pump. Saya ada baca if kita nak beli breast pump, kena beli yang sesuai dengan saiz nipple kita. Soalan saya, kalau kita nak beli online je macam dekat shopee contohnya, macam mana kita nak tahu sesuai ke tak? Ke sebenarnya breast pump tu corong dia standard je & sesuai untuk semua? Harap ada yang sudi jawab. Nak beli breast pump tapi takut pulak kalau tak sesuai.

2 Balas

Sis tak pernah lagi saya dengar macam tu! Orang biasa beli breastpump ikut budget je. Nak murah beli manual pump, tapi penat lah nak memerah. Mahal sikit beli electric. Nak barang mahal lagi, kena beli pump dua dua tetek sekaligus. Bukan sebab nipple size ya! Awak beli je mana mana asalkan mampu. Ni saya ada list https://my.theasianparent.com/breast-pump-terbaik/?utm_source=search&utm_medium=app

You can buy the breast pump FLANGE according to your size later on. You can choose any breast pump you want. Just be sure you can buy the extra accessories later with various sizing options.