Tempoh Digital clear blue

Hai semua nak tanya. Berapa lama digital clear blue punya result show result pregnant with weeks tu? Sbb saya nk surprise husband, dia balik lagi seminggu. Kang nanti tgh nak tunjuk tgk2 kosong kt situ. Strip kaler camni korg agak2 berapa weeks

Tempoh Digital clear blue
10 Balas

saya guna dip n tell. masih jelas double line tu walaupun dh 2 minggu.. masa buat tu betul2 dip kan die. lepas tu terus baringkan die. lap kering bahagian kita dip tu lepas tu masuk plastik. sbb kotor kan nk bagi husb nnti.

11mo ago

dip n tell sy test line T pekat saya scan dlm 5 @ 6 weeks

sy beli pregnancy test HCG kat watson. masa tu xde stock lain. tp sy simpan dr tahun lepas sampai skrg, masih lagi jelas 2 line. btw, tahniah sis.

11mo ago

thank youuuu

Saya dulu mcmni yg dipNtell tu, clearblue digital kluar 1-2weeks. Kena pakai cara betul, full dip lepastu baringkan rata

Clear blue digital 24jam. Beli brand guardian yg pink tu. sy punya ada dah dekat 4 tahun masih clear lg

Kalau digital clear blue 24jam je .. Tak pun beli je yg dip n tell yg shows 2 garis tu.. itu tahan lama sikit

11mo ago

yg saya test kat atas tu dip n tell la tu. dia kering jadi macam first pic. masa fresh jadi cam second pic. tu yg nk guna digital

Better masa husband balik tu pagi tu mcm tu baru buat.. usually tahan 1 day je result tu

11mo ago

memang 1 day. saya haritu test pun valid 24jam je. esoknya dah hilang

clear blue 24 jam je.. nant ble hsband da blek, bru buat lg..

kalau tak salah ingat sehari je dia ada..

11mo ago

saya siap ambil gambar print with note, sbb takut husband buka kosong 🤣spoil plk surprisenya.. tp sempat la tgk, walaupun lambat jgk dia perasan kite letak kat tepi dia tu

Baru sgt lagi ni.. Jaga diri sis

tahniah siss