Bulan Ramadhan

hai semua mommy...saya pregnant anak pertama dah 9 minggu...saya ada soalan, saya ade masalah kurang selera & makan untuk nak sahur makan makanan yang berat, nak tengok nasi terus nak muntah & mampu makan 2 3 suap je..jadi, persoalannya patut kah saya berpuasa je walaupun sahur x makan makanan yg heavy & healthy? Mohon pengalaman semua mommies yg ada masalah sama seperti saya... TQ

2 Balas

..better xye u puasa dlu sis.. but it depends.. kalau u larat, u puasa.. kalau rasa xle tahan, baik xye.. kesian baby dan u..

Sy pun tengah pregnant,sahur pun kekadang x bangun pun,sy amalkan minum susu segar,n asid folic