Ubat Perancang

Hai semua.. Minggu lalu sy miscarriage.. Hari ini ada Appoinment dkt kk.. nurse bagi sy ubat perancang sebab nak surh sy plan 6bulan bru mgandung balik.. sedang bfikir patut makan ka tak.. Huhu

Ubat Perancang
14 Balas

lebih baik gap atleast 3bulan sebelom awak nk pregnant semula. bagi rahim awak kuat dulu. if awak pregnant jarak dekat risiko nk gugur semula tu tinggi

9mo ago

Setuju, hamil jarak dekat juga kehamilan yg berisiko fizikal dan mental