rahsiakan pregnancy

hai semua.. kejamkah saya tak bagitau usia kandungan dekat keluarga MIL ?? alasannya ialah sy tak mahu dibandingkan dengan sepupu2 yg lain yg tengah pregnant juga.. kejamkah saya ?? 😭

2 Balas

Takdelahh ... Normal je orang tak bagitau .. Tak semestinya kita mngndung kita kena gtau . Its up to youu . Saya ni pun tngah pregnant second baby blum bgtau sape2 kcuali suami 😉

4y ago

Terima kasih byk sis.. rasa lega sikit baca komen positif dari sis 💓

Ehh..da awak yg pregnant.tu semua terpulang dkt awak la dik nak bagitau org ke tak.takde nye kejam bagai.