Cuba hamil anak kedua

Hai semua... Izinkan saya utk bertanya. Saya period mmg tak normal, tapi kalau keluar mmg ketara keluar darah (penuh pad). Tp mggu lepas 4 hari sebelum expected period (guna apps), saya kelua ada darah (lendir merah), dan bila pakai pad xde pon darah.. tapi bila kencing, atau wipe dgn tissue ada melekat. Terjadi dalam 3 4 hari jugak.. then saya buat upt test on the day missed period, negative.. semggu lepas saya spotting tu, buat upt test (clear blue), negative jugak. Tapi saya da beberapa ni, da ade simptom, sakit sengal2 kat pinggang, tdo da xselesa sbb rasa senak kat perut, breast xyah ckap, mmg selalu sakit, pakai bra pon da x kancing belakang 😭 Cuma nak tnye pendapat semua, sesiapa yg ade pakai clear blue, pernah x dapat result negative tp actually pregnant?

1 Balas

sama kita awk,,,kes sama..tp sy ada try bt upt semua npk mcm dua line tp sy pnya tu terlalu kabur sgt..ni mai lenguh2 pinggang,sakit celah peha