Tips bersalin

hai semua. if tak keberatan, boleh tak saya nak minta tips bersalin normal drpd ibu-ibu yang berpengalaman? 😁 saya dah nak masuk 39 weeks ni, and first time nak bersalin. rasa nervous sangat tapi at the same time excited 🥰

10 Balas

sme gn sye 39 mggu 5 ary..tp xde tnda ape2 agi.first time jga nk bersalin.dah mcm2 kerja uat,jln pun xberhnti..masih xde tnda2

3y ago

wahh nak dekat due dah tu 😍 semoga dipermudahkan urusan ya puan 😊💗