Tips bersalin

hai semua. if tak keberatan, boleh tak saya nak minta tips bersalin normal drpd ibu-ibu yang berpengalaman? 😁 saya dah nak masuk 39 weeks ni, and first time nak bersalin. rasa nervous sangat tapi at the same time excited 🥰

10 Balas

Buat jln itik..sampai hospital kt ward tu bykkan berjalan..saya kjp je sakit contractions tu pastu da bersalin..baca zikir nabi yunus

3y ago

yup..sy bukaan dh 5cm pn still bjln lg..n mngu2 akhir byk kn snmn..bby first..tp mudah je bersalin..snmn kegel jgn lupa..bg otot kita kuat utk push nt.