Tips bersalin

hai semua. if tak keberatan, boleh tak saya nak minta tips bersalin normal drpd ibu-ibu yang berpengalaman? 😁 saya dah nak masuk 39 weeks ni, and first time nak bersalin. rasa nervous sangat tapi at the same time excited 🥰

10 Balas

rajin buat jln itik,squat,buat kerja smbil mncangkung bykkn bjalan..gelek ats gym ball tu klau ada..sy pun tgh mnunggu hri ni 39w tp bby sedap lg dok dlm perut😅

3y ago

thank you puan atas tips tu 🥺 tulah saya tetiap hari pujuk baby untuk keluar sebab dah tak sabar nak jumpa dia 😆