Hai kawan kawan

Hai semua ibu2 sye nak share sikit laa.. Sye mengandung lagi ni anak yg ke tiga, tapi masih tak buat buku lagi... Sekarang ni semua perasaan ada.. Happy + takut + gelisah n macam2 lagi... Anak yg pertama dan kedua beza 1t3b, sekarang mengandung lagi anak 3 pon lebih kurang juga jarak dngan yg ke 2 ..padahal makan ubat perancang dah... Hurmmm rasa nak nangis pon ada... Rasa bersalah pon ada dekat anak2 ..takut juga doc bising

2 Balas

maaf bertye..sis mkn ubat perancang..lps kt dlm ke kt luar lps bsame..kdg mkn perancang pn kne double protect jgk..

i dalam situation yang sama😭😩😣 buntuuuu