Pil perancang

Hai mommy2 siapa kt sini mkn pil perancang tpi mengandung jugak,mcm sya kan period dari anak pertama memng tak teratur,rasa sedih tu ada,gembira pun ada jugak tpi baby no 2 baru 8bulan🥹,yg kakak 4tahun,mcm mna nk handle perasaan sedih takut dgn kata2 org sekeliling masa bukk buku nnti ea dgn anak mengandung jarak dekat lagi😭.

3 Balas

jgn peduli org kata sis. klu kita dgr org kata mmg stress. hidup kita ni kita sndri yg atur bkn org lain.semua prncngan allah ada hikmanya☺️ #tips mkn perancang setiap hari kena ambil dlm masa yg sama.contohnya..awk ambil prncng jam7am..esok dan seterusnya kna ambil jam7am jg..insyahallah x pregnant.

Saya pun samaaaaa Baby 1st 4bulan dah ngandung Tp saya terima je.. Dah ttulis rezeki saya ank rapat. Skrg alhamdulillah baby 1st dah 7bulan dan saya ngandung 4bulan Suami byk membantu.. Doakn saya.. uri saya kat bawah Dr kata akn naik nnti Tp saya takut

Awak jgn pedulikan kata2 org ..terima je dgn ikhlas..ada sbb Allah bg rezeki awal dkt awk ..beruntung awak nnti dh berumur anak dh besar2 smua…doakan sy pula ye utk ada second bby ..sy bru keguguran pagi tadi 9week ..masuk yg ni 2 kali dah gugur 🥲🥺

7mo ago

terima kasih bagi kata2 semangat🥹,semoga ada rezeki awak lagi lepas ni aminnnn.