Baby kembar 27 minggu

Hai semua. Harini dah masuk minggu ke 27 untuk kembar saya dalam perut ni. Makin lama makin terasa berat perut ni nak membawa. Kaki pun mula rasa sakit, kadang tu masa tidur tetiba kaki kejang. Allah sakitnya ?. Tidur pun tak lena, mesti sekejap sekejap, terjaga. Lagi pula saya tengah bekerja. Baru buat kerja menghadap komputer, perut dah rasa tak selesa. Mesti nak baring. Macam mana ya ibu ibu hamil kembar yang lain menghadap situasi ni semua? Kadang ada juga rasa stress sikit kat tempat kerja.

2 Balas

nk tye prut tegang x? mcm slalu rsa mngeras cm tu?

4y ago

Alhamdulillah. Setakat ni kandungan ni baik baik. Pembesaran baby pun normal.

wow.. kembarrr..