kesan suntikan depo

Maaf jika post gmbr ini menggelikan, hai mmies sy nak tnya dah sbulan lbih sy bergaru d sbbkan sy mngambil suntikan depo. pda mulanya sy fkir suntikan depo ngam dgn sy. rupanya tidak. selepas sminggu dah serasi sy dah mula menggaru, dah pergi farmasi minta ubat tahan gatal tp brhnti skjp jer then mnggaru balik. side effect lain² selain menggaru ada la skit kpla dan sy period sikit² mcm spotting. sy dah tak tahan dgn keadaan sy yg asyik nak garu 1 badan. ada cadagan tak selain sy nak stop suntikan depo.? #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

kesan suntikan depo
1 Balas

Sis dah jumpa balik tak doctor yang sis cucuk depo tu? Saya ambik depo jugak sebelum ni tapi tak serasi so tukar pakai iucd