Boleh tak puasa?

Hai semua. Boleh ke masa minggu ke 5 ni saya puasa? First baby

3 Balas

kalau nak berpuasa bole je sbb masih baru lagi tu.. kalau kandungan 3bln ke atas ya tak bole puasa sbb baby serap semua ape yg kite makan.

same la kite.. sy harini 5week 2 d.. tp puase je. hrap2 oke je. wlaupn sntiase rse senggugut..

2mo ago

kalau boleh elakkan dear dia boleh menggangu baby you membesar sebab baby perlukan nutrien untuk mmbesar pada trimester 1

tak perlu puasa pun dear risau kat baby sebab 5weeks to be early and perlu banyak zat