Baby 1 tahun

Hai semua. Anak saya baru masuk setahun. Tp dia sgt aktif sampai tido pukul 2 ke 3 pagi. Berat badan pun tak naik . Tp mkn minum mcm mcm. Ade sesape bole kongsi pandangan ape perlu dibuat 😅

2 Balas

bagi saya normal sebab bby aktif. asalkan naek sikit2 pon takpe. dy tgh fasa nak bermaen nk teroka. jd normal. paling penting elakkan tido petang. kalo dia nak tido tengahari sekejap xpe. then kurgkan perdendahan dgn chya tv, lampu atau henfon bila nak msok waktu tido.

3y ago

Alhamdulillah buat Mase ni anak saya dah tido pukul 10 lebih waktu mlm . pagi pun bgn awal dah . bile tgk tgk npe dia tido lmbt sbb saya selalu tidokan dia waktu ptg😅 ni takde tido ptg lg dah .

Sama la sis. Anak kuat mkn. Time sy mkn nak mkn jgk. Mcm² sumbat dlm molot. Tapi berat naik x byk. Tido plak selagi x tutup tv mmg x nk tudo. Kena tutup tv lampu suma baru nak tido. Ibu is pening Kadang² 😅