baby dah 2 bulan tp berat tk naik sgt

salam.. sy risau dgn baby sy dh 2 bln lebih tp berat tk naik sgt.. hritu mcm dh berat nw rase ringan balik, blom cucuk 2 bln, tggu date appointment tp bile timbang dkt rumah berat baby 4. 2 btw anak sy lahir 2.4.. normal ke? nak2 skrg dh pndai tolak susu badan time nk tido, tiap kali nk tido nngis.. bg susu formula minum sikit ne trus lena..

5 Balas

Baby saya lahir 2.54kg, pastu cucuk 2 bulan 4.55kg tapi doktor kata ok jee

ank sye pula 2 bulan pegi timbang di kk 5.2 puan 😁

Baby Saya pula,gi KK minggu lepas,timbang,2 bulan,4.4

Bby sy ccuk 2bln timbang berat 4.5 je Puan 😬

anak saya 2 bln jgk , baru 4.6 kg