18weeks

hai semua, ada tak mommies yg berat badan susah nak naik masa pregnant? sy dah 18weeks tapi berat still maintain 67. camna nak bg naik stiap minggu ye..

1 Balas

Makan lebih sikit , enjoy . Setiap bulan boleh naik 0.5kg je , tak banyak . Kalau makan dengan hati tak seronok kadang badan tak menjadi , macam saya awal mengandung saya paksa makan sebab tak selera sangat makin turun berat . Bila dah enjoy makan naik banyak pulak .

5y ago

thanks for the tips!