Berat Badan Tak Naik

Hi momies2... Nk share sket, bermasalah tk klu skrng sy dah 4months (18weeks)tp berat bdn tk naik2 maintain je dr mula pregnancy 63kg turun ke 61kg untill now maintain je berat bdn tu. Early pregnancy rkde slera mkn sbb mulut tk sdp & muntah2. Sy risau lahhh... Sy makan kerap tp kuantiti sket, berat bdn tk naik2.

2 Balas

Kndungan awal lg. Tp slalunya kalau ada msalah msti dktor akan britau u. Soon naik la tu brat sdikit dmi sdikit :) jgn risau plak nnti bgaimana nak turunkn

5y ago

Baiklah... Faham. Lega sy dengar... =)

Kandungn sis masih awal.. sbb tu asyik mual.. mybe after 5/6/7 month.. rsa mual tu hilang sikit.. berat bdn pun akn bertmbh lps tu..

5y ago

Ok lega sy dgr. Tq sis... =)