Tips minum air gula?

Hai semua. Ada sesiapa nak bagi tips tak minum air gula tanpa muntah? Saya ada buat bacaan skit, kebanyakan ckp minum laju². Masalah saya sekarang, pregnant kalini, semua makanan / minuman takboleh masuk bnyk². Kalau makan bnyk sikit je, muntah. Minum air banyak sikit jee muntah. Kena ala kadar je. Saya takde masalah dgn rasa air gula tu, saya risau sbb saya tak boleh minum air dlm kuantiti yg bnyk dlm 1 masa yg dekat². Tadi saya minum sikit², pun tekeluar jugak. Adeh. Risau jee next week pun muntah 🥲. Any tips?

16 Balas

Tips minum air gula saya.. saya akan beli air gula kat farmasi luar.. mlm tu letak dlm peti ais sejuk2.. esk bawak ke kk.. minum je depan misi.. kalau sy.. mmg sekali das je.. sbb sy lapo.. jadi ok je.. kalau awak xleh nk try mcm org lain.. awk try minum slow2 je.. jnji abes.. ikut tekak awk.. sbb awk kate xleh nk minum byk2.. awk minum skli gus.. tp telan sikit2.. much better kot.. kalau xleh nk teruskan stop dulu smbung plk lps tu..