Keluar lendir darah tapi tiada kontraksi

Subuh tadi kluar lendir cmpur darah , tapi perut xda rasa sakit . P hospital terus ka atau tunggu perut sakit ? Anak pertama xda pengalaman lagi 😫

9 Balas

sy terus pegi hospital..cek bukaan da 3 cm..kena warded..esok Nye baru rase sakit contraction..bersalin 12.11 tgh mlm

Sebaiknya terus ke hospital utk pemeriksaan selanjutnya yea.. Sbb (lendir + darah) salah 1 tanda2 kelahiran ☺️

macam saya terus pergi ke hospital...cek2 dah buka 2cm....lepas tu terus sakit contraction...hari tu jugak bersalin

Rasanya x pyh lagi. Unless klu kluar air leaking. Tp pegi jelah kalau risau.

mcm sy,, bila pergi hospital xde bukaan lagi..tgu kontraksi bru pergi hospital..

terus pegi hospital..turun tanda da tu..

Lebih baik jumpa dr terus, sis

camna sis. dahh ada tanda kr

ada tanda dah tu