8w scan tapi tak nampak fetus

Hai, semalam pergi scan 8w. Period saya regular, period cycle dalam 30 hari mcm tu. Tapi semalam masa scan doktor cakap masih tak nampak fetus pole. Klinik takde transvaginal ultrasound. Doktor cakap samada bukan 8w tapi baru 5w atau pun suspected blighted ovum. Nak mintak pendapat semua, kalau scan dkt bawah ni apa yg mommy2 nmpk? And sesiapa yg pernah alami blighted ovum boleh share pengalaman?

8w scan tapi tak nampak fetus
9 Balas

sy pon sama..kitaran period 28 hari regular..klau ikotkan dh 8w..tp scan doc cakap 5w..memang kosong

5mo ago

aah apa cerita ye sis?