Baby premature

Hai, selamat pg.. nk tanye kat mummy2 di sini ada sesiapa yg bersalin anak premature tak? n ada tak yg kes macam saya... baby lahir 2.37kg, bile hari k3 after ibu discaj bawak dia balik then pg kk cek kuning.. berat turun lagi tinggal 2.08..now kat hospital sbb jaundice bacaan 198..n berat turun mendadak.. ada ke cara mummy sini bt kn berat anak maik cepat.. n jaundice boleh hilang dgn cepat ?? sy dr elective czer date 20hb jan.. jadi emergency czer sbb ada cotraction and jalan dh buka 2 cm..

1 Balas

Nak jaundice hilg cepat, kena slalu bg susu supaya anak poopoo. Anak poopoo tu yg bantu kurgkn bacaan kuning