Size baby mcm premature baby

Hi mommies.... Baby girl sya lahir berat 3.25kg, tp size dia teramatlah kecik. Tgk mcm premature baby je. Risau dgn size dia yg kecik + jaundice dia agk tinggi. Perlu ke sya over worried... #pleasehelp #advicepls #ingintahu

Size baby mcm premature baby
2 Balas

cukup 38minggu... sbb baby sblm² ni beratnya lebih kurang tp size agak besar. jd kerisauan la pulak tgk dia kecik sgt. sedih pon ada jgk.

saiz dia oke jek tu,jaundice is normal for bby dan bgi sy bby kecik tu pun normal 😊.. sis lahirkan dia time brapa minggu?