Pelvic girdle pain (PGP)

Hai, sekarang saya dah 26 minggu. Tapi dah mula sakit di bahagian tulang kemaluan. Ini kandungan ke dua saya. Nak berjalan sakit, turun katil sakit, nak kalih ke kanan ke kiri masa tidur sakit. Masa kandungan pertama, saya mula sakit di bahagian tu semasa 38 minggu. Nak dekat due baru terasa. Sebab dr kata baby dah masuk laluan. Tapi kali ni macam awal pulak rasa nya. Ada ibu yang mengalami perkara sama tak? Normal ke rasa masa trimester kedua?

1 Balas

saya kandungan pertama,saya sakit Sama jugak tapi sakit pada tulang punggung sebelah Kiri