sakit di area tulang pelvic

hai ibu ibu semua...sy baru 14 weeks..tapi dh Mula rasa sakit di tulang pelvic belah Kanan...tapi xsure la betul ke sakit di tulang...tapii area situ la...Ada ke ibu ibu yg pernah rasa..adakah normal rasa sakit di situ?tapi xd pulak bleeding atau keputihan...normal kah

5 Balas

sama la 14weeks tgh cari2 jgk org yg post psl ni..huhu.rasa sakit pulak tepi2 ni..tkut pulak..ingt nnt check up lusa nk tnya doc.risau kan tkt apa2..sbb dlu prnah gugur.

Sy pun tgh sakit di situ. Smpi susah sgt nak gerak. Bangun kena suami tlg tarik. Jln pun kdg2 kena papah. Risau jgk, lusa appt nak inform nurse.

Sama! Ingt saya sorng je. Start 13 nk msuk 14w terasa sakit dkt area tu. Lagi2 dkt belah kiri ni sakit

Sama la sy.... Klu lbh lasak bekerja skt yg amat... Kena byk rehat

Normal sis, sy pun prnh sakit kat sihat, hanya mampu bersabar je, bnyk rehat

4y ago

Tula kan sis..sakit dia tu sampai nk bergerak pun xboleh...kena byk rehat..tapi Kita ni bekerja..so terpaksa la gagah kan juga...