Baby masuk laluan adakah janin masih bergerak di dalam perut?

Hai sekadar bertanya, saya first mom. Andaikata kalau baby dah masuk laluan.. maksud saya dah nak terberanak, ketuban pecah jalan dh buka semua. Adakah kita akan merasa janin masih bergerak di dalam perut? Atau dia akan duduk diamm mcm dalam gambar ni ?

Baby masuk laluan adakah janin masih bergerak di dalam perut?
9 Balas

klo rasa sakit ertinya bby still bergerak latu , sbb bby menolak kpla mau kluarrrr. 😅😂