Selalu Fikir Negatif

Hai . Sebenarnya saya sorang ja ka selalu berfikiran negatif ? Saya sekarang 24w . Saya dari awal selalu fikir negatif tentang anak saya , takut ada kecacatan seperti sumbing atau apa2 . Saya bila terfikir macamtu cept2 istighfar dan tgok gambar baby2 comel . Tapi saya nak tahu , saya sorang atau normal semua ibu2 hadap situasi yg sama mcm saya ?

14 Balas

normal je utk rasa risau. cuma jgn terlampau lampau risau. doakan yg baik2. andai kata diuji begitu, doa banyak2 supaya boleh terima dengan lapang dan redha. sbb apa2 pun itu la anak kita, yg terbaik utk kita yg Allah da kurniakan.